Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στην Τουρκία γράφουν ξανά για Γιάννη Κωνσταντέλια και Γαλατάσαραϊ

ΠΑΟΚ: Στην Τουρκία γράφουν ξανά για Γιάννη Κωνσταντέλια και Γαλατάσαραϊ
Eurokinissi

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια μπαίνει και πάλι σε μετεγγραφικά “σενάρια”. Στην Τουρκία αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ θα κάνει νέα προσπάθεια για το “αστέρι” του ΠΑΟΚ.

Έτοιμη να κάνει νέα κίνηση για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια φέρεται να είναι η Γαλατάσαραϊ. Δημοσίευμα της ”Τakvim” αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Γαλατάσαραϊ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι άνθρωποί της έχουν αποφασίσει να κάνουν ξανά κίνηση για τον επιτελικό μέσο Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ. Η ”τσιμ μπομ” χτύπησε και τους προηγούμενους μήνες την πόρτα της ελληνικής ομάδας για τον Κωνσταντέλια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο 20χρονος μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, αναμένεται να αποχωρήσει στις ενδιάμεσες μεταγραφές.

Ο Κωνσταντέλιας έχει παίξει φέτος 27 παιχνίδια και έχει 6 γκολ και 3 ασίστ. Είναι διεθνής με 4 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική. Εκτός από την Γαλατάσαραϊ για τον παίκτη ενδιαφέρονται πολλά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του, που το 2022 ήταν 400 χιλιάδες ευρώ, σήμερα έχει φτάσει στα 8 εκατομμύρια”.

Με τον Κωνσταντέλια να εντυπωσιάζει με τον ΠΑΟΚ σε Super League και Conference League και -μάλιστα- να πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ στην Εθνική Ελλάδας, τα “σενάρια” ενόψει μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αναμένεται να αυξηθούν, όπως και οι… ενοχλήσεις από ομάδες του εξωτερικού προς τον “δικέφαλο του Βορρά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις