Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τα like παικτών σε Τζαβέλλα έφεραν έντονη δυσαρέσκεια

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η διοίκηση των Θεσσαλονικέων είναι δυσαρεστημένη με κάποιους παίκτες, που αντέδρασαν… θετικά στο αιχμηρό ποστάρισμα του Γιώργου Τζαβέλλα προς τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αφού κατηγορήθηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς για μειωμένη απόδοση στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ανέβασε φωτογραφία στο instagram μετά το 1-1 της Ελλάδας στο Βέλγιο στην οποία σχολίασε: “Με μειωμένη απόδοση #παντελόνια #φούστες”.

Και εδώ έρχεται το πρόβλημα, αφού τέσσερις ποδοσφαιριστές του “δικέφαλου του Βορρά” (οι Πέλκας, Μυστακίδης, Πούγκουρας και ο δανεικός στον ΠΑΣ, Ζάιρο) έκαναν like στο συγκεκριμένο ποστάρισμα.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε μήνυμα σε όσους παίκτες μπορεί να συμφωνούν με τον Τζαβέλλα. Τα τηλέφωνα… χτύπησαν και οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές εξαφάνισαν τα like τους. Πάντως οι θεσσαλονικείς δεν θλελουν να δώσουν περισσότερη έκταση στο συγκεκριμένο περιστατικό…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε