Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: «Τέσσερις ομάδες παλεύουν για τον τίτλο» δήλωσε ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: «Τέσσερις ομάδες παλεύουν για τον τίτλο» δήλωσε ο Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου και θυμήθηκε τις απαιτήσεις που υπήρχαν στην πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Sport Total» της πατρίδας του για την “πίεση” και τον ανταγωνισμό στην Ελλάδα και επισήμανε ότι ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αρχίζει στα τέλη Αυγούστου κι εμείς στον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουμε προετοιμασία στα τέλη του Ιουνίου. Θα έχει πολλή ζέστη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να ξεπεράσουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η πρώτη προπόνηση στις 09:00 το πρωί και η δεύτερη το απόγευμα στις 18.45.

Πηγαίνω στον ΠΑΟΚ με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Το βλέπω σαν μια νέα εμπειρία, δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένας… διαγωνισμός με μεγάλες αντιπαλότητες κι αυτό δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, κάθε χρόνο.

Ένιωσα μεγάλη πίεση και στη Σαουδική Αραβία και στην Ελλάδα. Είναι αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις. Στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολα στην αρχή, γιατί δεν μας δέχθηκε εύκολα ο κόσμος. Όλοι ήθελαν τον τίτλο, ακόμη και με απαιτητικό τόνο και ήταν καλό ότι στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα. Στο δρόμο, περπατώντας, δεν με ενοχλούσε κανείς. Σε αντίθεση με τη Σαουδική Αραβία, που δεν μπορούσα να βρω τη ησυχία μου βγαίνοντας στην πόλη. Όλοι ήθελαν το Champions League».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις