Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Θέλει να «δέσει» Ζίβκοβιτς, «τσεκάρει» 17χρονο Κενυάτη

ΠΑΟΚ: Θέλει να «δέσει» Ζίβκοβιτς, «τσεκάρει» 17χρονο Κενυάτη
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται σιγά σιγά τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν και ένα από τα συμβόλαια που τον απασχολούν είναι αυτό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να παρακολουθούν την περίπτωση 17χρονου κενυάτη.

Η… επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση των φετινών του αγωνιστικών του υποχρεώσεων, τον θέλει να προχωρά το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι από τους καλύτερους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ πρόσφατα υπήρξε κρούση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (υπήρξε αρνητική απάντηση).

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς, που εκπνέει το 2022. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα επιδιώξει ένα deal μέχρι το 2024, με αύξηση στις απολαβές του παίκτη, που όμως δε θα ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ ετησίως.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως ρίχνει τα… δίχτυα του στην Κένυα. Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Λέοπαρντς, Πάτρικ Άουσεμς, σε βελγική ιστοσελίδα, ο «δικέφαλος του Βορρά» παρακολουθεί έναν 17χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ομάδας του και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην απόκτηση του.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματός του νεαρού παίκτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις