Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Θεραπεία για Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ: Θεραπεία για Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στην 7η αγωνιστική της Super League 1, χωρίς τους Νέλσον Ολιβέιρα, Μπράντον Τόμας και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Οι δύο πρώτοι ακολουθούν θεραπεία, με τον Ολιβέιρα να επανέρχεται σταδιακά από το πρόσφατο μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Κουλιεράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λιβαδειά συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (05.10) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα άκρως ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Μετά την προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν αρχικά παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και πάλι σε καταστάσεις 10 Vs 10 και στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο. Την Πέμπτη (06.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις