Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Βιεϊρίνια, ατομικό ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Θεραπεία ο Βιεϊρίνια, ατομικό ο Ελ Καντουρί
Intime.gr

Πάσχα στο γήπεδο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην τους αφήσει… περιθώρια αποχής από της προπονήσεις.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης στον ΠΑΟΚ ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έκαναν δρομικές ασκήσεις και σπριντ, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι κατοχής. Ακολούθησε… μάθημα τακτικής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κάνει αγώνα δρόμου στην προσπάθεια να προλάβει το κρίσιμο ματς με τους «ερυθρόλευκους», αφού ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον μυϊκό τραυματισμό από τον αγώνα ρεβάνς με τη Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Βιεϊρίνια συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή και σήμερα (24/4), ενώ αύριο, Δευτέρα (25/4) ο Πορτογάλος θα δοκιμάσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ θεραπεία έκανε ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος θα χάσει τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για διάστημα τριών εβδομάδων.

Η επόμενη προπόνηση του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις