Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Θλάση ο Λύρατζης, εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες

ΠΑΟΚ: Θλάση ο Λύρατζης, εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες
Intime.gr

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε σταματά να μετράει απώλειες παικτών στον ΠΑΟΚ. Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Λευτέρης Λύρατζης αποχώρησε τραυματίας από το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (2-2) και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες.

Αντίστοιχο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει και ο Μάριος Τσαούσης, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στο δεξί γόνατο. Οι δύο πλάγιοι μπακ του ΠΑΟΚ θα τεθούν ξανά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πιο καθησυχαστικά είναι τα νέα για τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ωστόσο αμφότεροι παραμένουν ερωτηματικά για το ματς με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (30/10, 19:30 – Opap Arena), για τη 10η αγωνιστική.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί προκάλεσαν την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο, με θέμα συζήτησης και τα τελευταία αποτελέσματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις