Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα μπάσκετ για τον οπαδό που έφτυσε τον Λεσόρ

ΠΑΟΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα μπάσκετ για τον οπαδό που έφτυσε τον Λεσόρ
Eurokinissi

Τιμωρία στον ΠΑΟΚ για τα συμβάντα που ακολούθησαν το τέλος του αγώνα του με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία, για τα πλέι οφ της Basket league, αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής.

Με κύρια αφορμή, τη συμπεριφορά οπαδού από τις court seats, ο οποίος έφτυσε τον Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού στη λήξη του αγώνα που έγινε στην Πυλαία, στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα ο “δικέφαλος του Βορρά” θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο, το συνολικό ύψος του οποίου θα φτάσει τις 5.700 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ),

α) χρηματικό πρόστιμο ύψους επτακοσίων (700,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων καθώς και

β) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 18-5-2024».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις