Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή (03/12) η απολογία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή (03/12) η απολογία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη
Intime,gr

Ιδιαίτερα «βαρύ» είναι, όπως αναμενόταν άλλωστε, το κατηγορητήριο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Superleague 1, για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία για το πρωί της Παρασκευής (3/12) με βάση το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ και κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνδέονται, είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων (παράγραφος 4, περίπτωση β του άρθρου 15).

Θυμίζουμε πως υπάρχει πρόθεση από πλευράς κυβέρνησης, για επιπλέον κυρώσεις στον «δικέφαλο του Βορρά», για την είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague 1 κάλεσε επίσης σε απολογία τις ΠΑΕ Ολυμπιακός (για τον αγώνα με το Βόλο), ΟΦΗ (για το παιχνίδι με τον Ιωνικό), Παναθηναϊκός (για το ματς με τον Παναιτωλικό) και ΠΑΣ Γιάννινα (για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις