Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή (03/12) η απολογία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ιδιαίτερα «βαρύ» είναι, όπως αναμενόταν άλλωστε, το κατηγορητήριο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Superleague 1, για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία για το πρωί της Παρασκευής (3/12) με βάση το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ και κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνδέονται, είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων (παράγραφος 4, περίπτωση β του άρθρου 15).

Θυμίζουμε πως υπάρχει πρόθεση από πλευράς κυβέρνησης, για επιπλέον κυρώσεις στον «δικέφαλο του Βορρά», για την είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague 1 κάλεσε επίσης σε απολογία τις ΠΑΕ Ολυμπιακός (για τον αγώνα με το Βόλο), ΟΦΗ (για το παιχνίδι με τον Ιωνικό), Παναθηναϊκός (για το ματς με τον Παναιτωλικό) και ΠΑΣ Γιάννινα (για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters