Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το “έκαψαν” μέχρι πρωίας! Πάρτι τίτλων σε νυχτερινό κέντρο [vids]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο το Σάββατο, ενώ 24 ώρες αργότερα τη τμήνα βόλεϊ των “ασπρόμαυρων” κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στου Ρέντη, κάνοντας πάρτι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αυτό το ονειρικό σαββατοκύριακο για τον Δικέφαλο του Βορρά δεν θα μπορούσε να μην ολοκληρωθεί με μία έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα δύο τμήματα μαζί με τις γυναίκες του ποδοσφαίρου γιόρτασαν μέχρι το πρωί, με τον Σάκχοφ να είναι ο μπροστάρης στα πανηγύρια.

“Έπρεπε να φέρουμε μια μεγάλη χαρά στη Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ όλους. Θέλω να πω πρώτα ευχαριστώ στις γυναίκες των αθλητών για τους άνδρες τους. Σε όλα τα παιδιά, στους εργαζόμενους του ΠΑΟΚ. Στον Ερασιτέχνη, στους βετεράνους του ΠΑΟΚ. Ένα ειδικό ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στον Γιώργο Κούδα και τον Θόδωρο Ζαγοράκη… λίγο αργότερα θα πω και στον προπονητή. Δύο άνθρωποι πρέπει να έχουμε σοβαρή διάθεση σήμερα. Ο προπονητής και εγώ. Ας υποδεχθούμε την ομάδα βόλεϊ. Γιατί στην γενέτειρα του Ολυμπιακού πήγαν να πάρουν το πρωτάθλημα και και εμείς το φέραμε εδώ Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης.

“Μπορούμε να είμαστε ισχυροί μόνο αν είμαστε μαζί. Στην Αθήνα θέλουν να μας αφαιρέσουν το πιο απλό, τη χαρά μας. Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι ευτυχισμένος γιατί φέραμε χαρά στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας πρώτος μικρός στόχος για τον ΠΑΟΚ. Βλάνταν (σ.σ. απευθυνόμενος στον ίδιο) σε πιστεύω και θέλω να μην ξεχάσεις τον στόχο της σεζόν. Προσπάθησε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό, αλλά αν δεν συμβεί (σ.σ. αναφορά στο ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών) πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση. Και όλοι μαζί με τα παιδιά και τη διοίκηση, την επόμενη χρονιά να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Δώσαμε αρχή στις μεγάλες νίκες και τώρα τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Πρέπει να ενωθούμε και τότε θα είμαστε ανίκητοι. Μας ενώνει η αγάπη για τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό”,πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Δείτε βίντεο από το γλέντι:

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε