Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του νέου τεχνικού διευθυντή και η Σαχτάρ που δεν ήθελε να τον χάσει

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του νέου τεχνικού διευθυντή και η Σαχτάρ που δεν ήθελε να τον χάσει

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Χοσέ Μπότο, αποχαιρέτησε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ δηλώνοντας έτοιμος για την πρόκληση του «Δικεφάλου του Βορρά», την ώρα που οι Ουκρανοί παραδέχτηκαν πως ήθελαν να τον κρατήσουν αλλά δεν ήταν δυνατό κάτι τέτοιο.

Ο Χοσέ Μπότο ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ ως νέος τεχνικός διευθυντής με την άφιξη του να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας.

«Ευχαριστώ Σαχτάρ, ευχαριστώ Ουκρανία! Ήταν 3,5 υπέροχες σεζόν. Εύχομαι τα καλύτερα για την Σαχτάρ και την Ουκρανία. Θα είστε για πάντα στη καρδιά μου. Τώρα είναι η ώρα για νέες προκλήσεις» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Μπότο.

Από τη μεριά του αντιπρόεδρος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν δήλωσε σχετικά πως πρόκεται για ένα μεγάλο βήμα εξέλιξης για τον Μπότο και πορσέθεσε: «Ήμουν κατά της αποχώρησης του, αλλά υπήρχε η έντονη επιθυμία του ίδιου, καθώς και το ύψος της αποζημίωσης στο συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα αρκετά σοβαρό ποσό για να το σπάσει και εγώ ήμουν ήδη ανίσχυρος για να σταματήσω τις όποιες διαδικασίες. Θέλω απλώς να ευχηθώ στον Μπότο κάθε επιτυχία, καλή τύχη».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις