Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ζαμπά από τη Βραζιλία – “Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε”

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ζαμπά από τη Βραζιλία – “Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε”
Intime.gr

«Στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν» αναφέρει… με νόημα ο Ζέο Ζαμπά, που εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στη Βραζιλία, χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον ΠΑΟΚ.

Οι σχέσεις του Λέο Ζαμπά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται πως οδηγούνται στα άκρα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του εδώ και λίγες ώρες, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έφυγε από την Ελλάδα χωρίς σχετική άδεια από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Ζαμπά είναι αντιμέτωπος με μεγάλη «καμπάνα» για την οποία θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Ωστόσο, το Σάββατο (05.12.2020) έδωσε το πρώτο του σημάδι… ζωής από την Βραζιλία, μέσω μηνύματος στο Instagram.

«Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε, σχεδόν κανείς αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχετε. Να ξέρετε ότι έχετε έναν καλό φίλο και σε κάθε περίσταση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σας ανταποδώσω το καλό που μου κάνατε. Είστε λίγοι αλλά είστε ξεχωριστοί. Όσο για αυτούς που έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή μου σας ευχαριστώ και εσάς που μου δίνετε περισσότερη δύναμη να συνεχίσω και με κάνετε να πιστεύω στις δυνατότητές μου.

Ο κόσμος γυρίζει και στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν. Δούλεψε με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους σκοπούς με σένα και είναι διψασμένοι να κερδίζουν. Πίστεψέ στον εαυτό σου όταν όλοι είναι εναντίον σου. Αν το θες μπορείς να το κάνεις. Απλά κάνε το με αγάπη και δώσε ό,τι καλύτερο», ανέφερε ο Ζαμπά..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις