Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Το πλάνο για Πρίγιοβιτς και Πανιώνιο!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, χθες το βράδυ (15/03) και σήμερα [16/3] επέστρεψε στο σπίτι του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει ο Ελβετός επιθετικός από τη Δευτέρα (20/3).

Ο Πρίγιοβιτς θ’ αρχίσει ειδικές θεραπείες στην περιοχή του τραύματος και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ποδήλατο και ασκήσεις στην πισίνα. Ο στόχος είναι μετά την πρώτη εβδομάδα αποθεραπείας ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει σε συνθήκες αγωνιστικού τρεξίματος και να δουλεύει παράλληλα σε άλλους τομείς προκειμένου να μην μείνει πίσω σε επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Η προπόνηση της Πέμπτης (16/03) αφορούσε στην τακτική και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι του transition game από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Για τον αγώνα της Κυριακής (19/03) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει, εκτός του Πρίγιοβιτς, τον τιμωρημένο Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος ταλαιπωρείται κι από διάστρεμμα ποδοκνημικής και τον τραυματία Τζάλμα Κάμπος που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Παρασκευή (17/03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε