Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Τζόλης: “Ζω όσα ονειρευόμουν από μικρός”

ΠΑΟΚ – Τζόλης: “Ζω όσα ονειρευόμουν από μικρός”

Ο Χρήστος Τζόλης υπέγραψε και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ, αποτελώντας σ’ ακόμα ένα παιχνίδι τον απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας του Φερέιρα.

Ο νεαρός επιθετικός, μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, μίλησε για το όνειρο που ζει, τις συμβουλές του Πέλκα, τα όσα του λέει ο Φερέιρα, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως ζει όλα όσα πετυχαίνει με τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: «Είναι η περίοδος αυτή που έπεσαν πολλά μαζεμένα. Είναι αρχή ακόμα, κι άλλοι έχουν ξεκινήσει έτσι. Σημασία έχει να συνεχίσω να παίζω καλά. Θέλω να παίζω στην ενδεκάδα, να βελτιώνομαι. Ολο αυτό το ονειρευόμουν από μικρός. Είμαι χρόνια στον ΠΑΟΚ, στην ακαδημία. Μακάρι να συνεχίσω έτσι».

Για το τι τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Η προσαρμογή στην πρώτη ομάδα είναι δύσκολη για έναν παίκτη της Κ19, υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, οι πιο έμπειροι και τους ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να τους δικαιώνω».

Για τους Μιχαιλίδη και Πέλκα και το πόσο τον βοηθάνε: «Ο Πέλκας μας βοηθάει πολύ όλους τους μικρούς. Πως να διαχειριστούμε καταστάσεις, είναι πολύ κοντά μας. Εμένα με βοηθάει και στον τρόπο του παιχνιδιού μου, πως να κινούμαι πως να πρεσάρω. Χαίρομαι πολύ και για τον Μιχαηλίδη που παίζει βασικός και δείχνει την αξία του».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είδα τον Μπίσεσβαρ, έκανα την κίνηση, πήρα την μπάλα, μπήκε το γκολ και όλα καλά. Η φάση βγήκε».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Εγώ θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά».

Για το παιχνίδι με τη Μπενφίκα: «Είμαστε έτοιμοι ενόψει Μπενφίκα. Τρέξαμε, πιέσαμε, θα μπορούσε το σκορ να είναι και 3-0. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση».

Για το τι του λέει ο Φερέιρα: «Πρέπει να συνεχίσω, να κρατήσω την εικόνα που έχω και να δουλεύω στις προπονήσεις αυτές είναι οι συμβουλές του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις