Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βέροια: “Ασπρόμαυρη” τεσσάρα με το μυαλό στη Σάλκε!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας της Βέροιας με 4-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς έπαιξε όσο χρειαζόταν απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, φτάνοντας δια περιπάτου στην τελική επικράτηση.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι “ασπρόμαυροι” επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον επανληπτικό αγώνα με τη Σάλκε, στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Europa League. Δύο γκολ σημείωσε ο “καυτός” Πρίγιοβιτς, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι  Ενρίκε και Πέλκας. Χρόνο συμμετοχής στον νεαρό τερματοφύλακα Σιαμπάνη έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να πάρει από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Ο Λόπες απέκρουσε σουτ του Ενρίκε στο 10′, με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύται το ολέθριο λάθος του Σισοκό στο 18′ και να ανοίγει το σκορ. Ο αμυντικός της Βέροιας προσπαθώντας να γυρίσει την μπάλα με τακουνάκι στον τερματοφύλακα του, δεν είδε τον Ενρίκε που εκμεταλλεύτηκε αυτό το λάθος, πέρασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κι έκανε σε κενή εστία το 1-0.

Στο 41′ ο Ενρίξε ανατράπηκε από τον Βασιλαντωνόπουλο στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο Πρίγιοβιτς εκτέλεσε σωστά στο 42′ κι έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 50′. Ο Πρίγιοβιτς, με πανέμορφη κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Ουάρντα, παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Βέροιας και διπλασίασε τα προσωπικά γκολ του.

Μετά το τρίτο γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Βέροια πλησίασε σε ένα γκολ αλλά στο 71′ ο Σωτήρης Μπαλάφας έχασε την εξαιρετική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, σουτάρωντας ψηλά άουτ από άριστη θέση.  Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και το τέταρτο του γκολ, με τον Πέλκα τεσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδο του. Με ωραίο επιδέξιο σουτ νίκησε τον Λόπες κι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η Βέροια είχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μια σχετικά καλή ευκαιρία με το άστοχο σουτ του Καπετάνου ενώ στο επόμενο λεπτό μακρινό σουτ του Σαρπόνγκ έδιωξε με υπέροχη προσπάθεια ο Σιαμπάνης, για να λήξει ο αγώνας με το εμφαντικό 4-0 του γηπεδούχου ΠΑΟΚ, που έκανε μια αξιόπιστη δοκιμή για το ευρωπαϊκό ραντεβού του που ακολουθεί την Τετάρτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (63′ Σιαμπάνης), Μαλεζάς (54΄Πούγγουρας), Βαρέλα, Μάτος, Κίτσιου, Κάτσε, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε, Τζάλμα (69′ Πέλκας), Πρίγιοβιτς
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (58′ Mπελαϊντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77′ Λινάρδος), Άρτσε (67′ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε