Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί η προπόνηση

ΠΑΟΚ: Χωρίς Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί η προπόνηση
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στην 10η αγωνιστική της Super League 1, αλλά συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να περιμένει πια για να δει ποιους παίκτες θα έχει διαθέσιμους για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, ανάλογα και με την κατάσταση των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί. Σταθερά εκτός βρίσκονται δε, οι Μάριος Τσαούσης, Λευτέρης Λύρατζης, Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η Τετάρτη (26.10) ήταν μία μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και σκληρή δουλειά για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου που συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι που είχαν να κάνουν με την κυκλοφορία της μπάλας και το passing game. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις πάνω στην ανάπτυξη από την άμυνα αλλά και την πίεση ψηλά, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έκαναν πρακτική εφαρμογή μέσα από δίτερμα.

Οι Μάριος Τσαούσης, Λευτέρης Λύρατζης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκαναν θεραπεία, ενώ οι Μπράντον Τόμας και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο. Μόνος του δούλεψε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος υποβλήθηκε και σε θεραπεία.Την Πέμπτη (27.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις