Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χωρίς τους Ίνγκι Ίνγκασον και Στέφαν Σβαμπ θα ταξιδέψουν οι ασπρόμαυροι για την Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Χωρίς τους Ίνγκι Ίνγκασον και Στέφαν Σβαμπ θα ταξιδέψουν οι ασπρόμαυροι για την Ολλανδία

H ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ αναχωρεί την Κυριακή (02/07) για την Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου, με τους Ίνγκι Ίνγκασον και Στέφαν Σβαμπ να απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους από την αποστολή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ, ο Ισλανδός στόπερ θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την Τρίτη (04/07), ενώ ο Αυστριακός χαφ θα βρεθεί στην χώρα της τουλίπας την Δευτέρα (03/07) λόγω ενός προσωπικού ζητήματος.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (01/07) η οποία περιελάβανε ασκήσεις σε υψηλή ένταση και παιχνίδι 5 εναντίων 5 σε μικρό χώρο, ο Φιλίπε Σοάρες έμεινε εκτός, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (03/07).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή (02/07) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό.

Αναφορικά με την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία, ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει επιλέξει τους:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Τσιόπτσης, Σάστρε , Λύρατζης , Ίνγκασον , Παναγιώτου , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Νάρεϊ , Ρικάρντο , Κανίς, Π.Τζίμας, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Γκορντεζιάνι , Γιαξής.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις