Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παπαγιάννης για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, μου μένει το συναίσθημα του θυμού»

Παπαγιάννης για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, μου μένει το συναίσθημα του θυμού»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ταπεινωτική ήττα στο “αιώνιο” ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 30η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Παπαγιάννης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους φίλους του Τριφυλλιου.

Ο Έλληνας σέντερ απολογήθηκε για την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους μετά τη “βαριά” ήττα από τους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Παπαγιάννη

Για το ματς: «Σε όλο το κομμάτι του αγώνα δεν ήμασταν καλοί. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και από τον οργανισμό. Δεν είναι αυτή η εικόνα που έπρεπε να έχουμε. Δεν πρέπει να τα παρατάμε. Πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας και να κοιτάξουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στη έδρας μας».

Για την διαφορετική εικόνα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου: «Ρίξαμε τη διαφορά, είχαμε το μομέντουμ, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και έβαλε κάποια σουτ και έτσι πήγε το ματς μέχρι το τέλος».

Για το τι του μένει από το ματς: «Μόνο το συναίσθημα του θυμού μου μένει. Δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Όλοι μαζί θα πρέπει αν κάτσουμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Έχουμε μπροστά μας έναν τίτλο που είναι πολύ σημαντικός αφού χάσαμε το Κύπελλο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις