Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Παπανικολάου πριν το Ολυμπιακός – Μονακό: «Έχει γίνει κλισέ αυτό με το αήττητο σερί, ακόμα δεν έχει βγει ο Οκτώβρης»

Παπανικολάου πριν το Ολυμπιακός – Μονακό: «Έχει γίνει κλισέ αυτό με το αήττητο σερί, ακόμα δεν έχει βγει ο Οκτώβρης»

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη τη φετινή σεζόν, όντας αήττητος ύστερα από εννέα παιχνίδια.

Ο Κώστας Παπανικολάου γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα σε αυτή τη φάση της σεζόν, γι’ αυτό και φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

“Οι συνθήκες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα. Είναι σε καλή κατάσταση η Μονακό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Απέδειξε πως είναι μία ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί παντού. Κέρδισε μέσα στην Μπολόνια, έχασε από το +19 με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ταλαντούχα ομάδα.

Πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Η Μονακό έχει αυξήσει την ποιότητα και το ταλέντο της. Υπάρχει ίδια φιλοσοφία και στυλ, περισσότερη ποιότητα σε όλες τις θέσεις με παίκτες όπως ο Μοερμάν, ο Ντιαλό που βλέπουμε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν πολλούς παίκτες και κάθε ένας από μας θα πρέπει να προσέξει πολύ.

Έχουμε καταντήσει κουραστικοί πάνω σε αυτό το ζήτημα (σ.σ. του αήττητου σερί). Έχει γίνει κλισέ. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση, ο Οκτώβρης όμως δεν έχει βγει ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ακόμα. Δεν μπορείς να πάρεις, όμως, τον ενθουσιασμό από τον κόσμο. Η χαρά του είναι άλλο κομμάτι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις