Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Παπασταθόπουλος για το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: «Τρεις – τέσσερις φάσεις ήταν πέναλτι»

Παπασταθόπουλος για το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: «Τρεις – τέσσερις φάσεις ήταν πέναλτι»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα με 2-0 από την έδρα του Παναιτωλικού για την 9η αγωνιστική της Super League 1, παρότι έχει παράπονα και από τη διαιτησία του αγώνα, όπως εξήγησε ο αρχηγός των Πειραιωτών, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παπασταθόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και έκανε λόγω για τρεις τέσσεις περιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει κερδίσει πέναλτι ο Ολυμπιακός. Για τον τραυματισμό του δε τόνισε ότι οι εξετάσεις θα δείξουν αν πρόλαβε το τράβηγμα.

Οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου

Για το παιχνίδι στο Αγρίνιο: Σίγουρα θέλαμε πάνω απ’ όλα τους 3 βαθμούς. Πάλι δεν δεχθήκαμε φάσεις. Καταφέραμε και βάλαμε το γκολ (το 0-1) και μετά ήταν πιο εύκολο.

Για τη διαιτησία: Τρεις – τέσσερις φάσεις ήταν καθαρά πέναλτι, όπως του Όλεγκ. Κάποιες φάσεις που ήταν φάουλ δεν δόθηκαν. Μας έβγαλαν λίγο από τη συγκέντρωσή μας. Μας είπε ο προπονητής να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό κάναμε.

Για το τι ειπώθηκε πριν τον αγώνα: Είπαμε αυτό που λέμε σε όλα τα ματς. Να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδι για να τα κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενοι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και ευελπιστούμε να γίνουμε καλύτεροι.

Για τον τραυματισμό του: Έχω ένα μικρό πρόβλημα. Ίσως το πρόλαβα, ίσως και όχι. Θα δούμε αύριο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις