Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παπαθεοδώρου: «Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κάνει το Προεδρικό Μέγαρο δεύτερο σπίτι μας»

Παπαθεοδώρου: «Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κάνει το Προεδρικό Μέγαρο δεύτερο σπίτι μας»

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών, Ηλίας Παπαθεοδώρου, δήλωσε μετά την επίσκεψη της ομάδας στο Μέγαρο Μαξιμου και την συνάντηση που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα η προσπάθεια που κάναμε και είχε μεγάλη ανταπόκριση σε πολύ κόσμο. Με σκληρή δουλειά, σωστή τακτική και μεγάλη θέληση για διάκριση μπορούμε να πετύχουμε πολλά σαν έθνος. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κάνει το Μέγαρο δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε έρθει ξανά εδώ. Το ελληνικό μπάσκετ έχει χτιστεί σε γερές βάσεις. Η Εθνική είναι πάντα παρούσα, από τους παίδες μέχρι τους άνδρες».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε και την συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, λέγοντας: «Ο κ. Παυλόπουλος ήταν πλήρως ενημερωμένος. Παρακολούθησε τους αγώνες και μας ανέλυσε και τεχνικά πράγματα από τα παιχνίδια μας».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Νιώθω μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή. Ο τρόπος που μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι δείγμα ότι τα παιδιά αυτά εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ πολύ. Το ελληνικό μπάσκετ έχει και συνέχεια και συνέπεια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε