Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παραδοχή της Ένωσης Παικτών στη La Liga: “Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε ξανά φέτος”

Παραδοχή της Ένωσης Παικτών στη La Liga: “Δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε ξανά φέτος”
ΦΩΤΟ Reuters

Η La Liga μπορεί να έχει αναβάλλει το πρωτάθλημα έχοντας πλάνο επανέναρξης, αλλά σύμφωνα με την Ένωση Παικτών είναι άγνωστο αν θα παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο φέτος.

Αναβολή μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της La Liga πριν από μερικές ημέρες, αλλά σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Παικτών, Ράφα Γιοφρέσα, είναι άγνωστο, αλλά και δύσκολο, να επανεκκινήσει η σεζόν φέτος.

Κορονοϊός: Έναρξη στις 5 Ιουνίου θέλει η La Liga

“Δεν ξέρουμε εάν θα παίξουμε ξανά φέτος ή αν θα διακοπεί οριστικά η σεζόν. Πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα; Τα ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών; Αναρωτιόμαστε μεταξύ μας. Αυτή την στιγμή υπάρχει ρίσκο να παίξουμε, αλλά δεν θα υπάρχει και τέσσερις μήνες;”, δήλωσε αρχικά ο Γιοφρέσα και προσέθεσε:

“Πριν κάθε νέα αγωνιστική περίοδο, οι παίκτες προσέχουν το κορμί τους το καλοκαίρι. Αλλά, τώρα είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχουν όλοι οι παίκτες τη δυνατότητα να γυμναστούν στο σπίτι τους. Εάν συνεχιστεί η σεζόν, τότε θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες προετοιμασίας, προκειμένου να μην προκύψουν τραυματισμοί. Εάν η σεζόν πάει μετά τις 31 Ιουλίου, τότε θα επηρεάσει την επόμενη καθώς οι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία. Δεν ξέρουμε αν το ρίσκο θα είναι μηδενικό την 1η ή τη 15η Ιουνίου και αν θα είναι το ίδιο στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις από τις υγειονομικές υπηρεσίες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις