Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παραίτηση Παύλου Δερμιτζάκη μετά τη νίκη της ΑΕΛ: «Δεν δέχομαι να βρίζουν την μητέρα μου που έχει πεθάνει»

Παραίτηση Παύλου Δερμιτζάκη μετά τη νίκη της ΑΕΛ: «Δεν δέχομαι να βρίζουν την μητέρα μου που έχει πεθάνει»
Eurokinissi

Η ΑΕΛ κέρδισε τον Ηρακλή με 1-0 3ης αγωνιστικής, στον Α΄ όμιλο της Super League 2, στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο των “βυσσινί”. Ο Έλληνας προπονητής όμως υπέβαλε την παραίτησή του στη συνέχεια, λόγω των υβριστικών συνθημάτων που υπήρξαν από μερίδα φίλων των γηπεδούχων.

Απίστευτες εξελίξεις στην ΑΕΛ μετά το 1-0 επί του Ηρακλή με τον Παύλο Δερμιτζάκη να παραιτείται. Μερίδα οργανωμένοι των «βυσσινί» που δεν έχουν δει με.. καλό μάτι την παρουσία του Έλληνα προπονητή στον πάγκο της ομάδας, τον αποδοκίμασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ φώναξαν και ένα υβριστικό σύνθημα για τη μητέρα του, που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Παύλος Δερμιντζάκης υπέβαλλε την παραίτησή του! «Ανθρώπινα δεν μπορώ να λειτουργήσω», σχολίασε μεταξύ άλλων.

“Με αφορμή κάποια γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι, η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τη χυδαία συμπεριφορά ορισμένων στοιχείων που μόνο φίλαθλοι δεν νοούνται, να εκφέρουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του νέου μας προπονητή.

Διερωτόμαστε, θέτοντας αυτές τις συμπεριφορές τους στην κρίση των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας μας, κατά πόσο οι συγκεκριμένοι «γνωστοί-άγνωστοι» θέλουν έστω και ελάχιστα το καλό της ΑΕΛ.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, ζητούμε τη συμπαράσταση και την άμεση ενεργοποίηση των πραγματικών φιλάθλων μας, ώστε να θωρακιστεί η προσπάθεια και οι στόχοι μας.

Δεσμευόμαστε, πορευόμενοι πάντα με γνώμονα τη δικαιοσύνη, ότι θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας” ανέφερε μετά το ματς η ΠΑΕ ΑΕΛ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις