Αθλητικά

Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Άρης

Στις εγκαταστάσεις στο Ρύσιο θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους οι παίκτες των "κίτρινων".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Θεσσαλονικείς εξέτασαν και απέρριψαν τα Τρία Πέντε Πηγάδια στη Νάουσα και το Μπάνσκο στη Βουλγαρία κι έτσι θα παραμείνουν στη συμπρωτεύουσα για δέκα ακόμη ημέρες.

Σε αυτό το διάστημα ο Μάκης Κατσαβάκης θα επιλέξει με ποιους από τους πιτσιρικάδες που έχει τώρα στη διάθεσή του θα δουλέψει και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες στην Ιταλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα