Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Παραολυμπιακοί 2016: Συγκινεί ο Σύριος πρόσφυγας! “Δεν θέλω να βλέπω άλλο αίμα”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

«Ήταν ίσως η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Ένοιωσα υπέροχα. Δυστυχώς η οικογένειά μου δεν θα μπόρεσε να με δει, αφού το ρεύμα στην Δαμασκό είναι περιορισμένο». Αυτά είπε ο Ιμπραχίμ Αλ Χουσείν. Ο Σύρος πρόσφυγας που ζει, εργάζεται και προπονείται στην Ελλάδα, μιλώντας στο Πρακτορείο Sport, μίλησε για τη στιγμή που μπήκε στο στάδιο ως σημαιοφόρος των Ανεξάρτητων Παραολυμπιακών Αθλητών.

«Χαμογελάω ακόμη από ευτυχία. Είμαι τυχερός που βρέθηκα εδώ. Ευχαριστώ την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που με βοήθησε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα», είπε ο Αλ Χουσείν, ο οποίος θα ήθελε να μοιραστεί τη χαρά που ένοιωσε με την οικογένειά του, κάτι που όμως είναι αδύνατο.

 

«Τελευταία φορά που επικοινώνησα μαζί τους ήταν περίπου πριν από 10 ημέρες. Από τότε δεν μπόρεσα να έχω κάποια τηλεφωνική επαφή μαζί τους», είπε ο 27χρονος κολυμβητής που πριν τον ακρωτηριασμό συμμετείχε σε αγώνες τζούντο, άθλημα που τον ώθησε ο πατέρας του ως διαιτητής.

 

«Το μήνυμά μου προς όλο τον κόσμο είναι να τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δεν θέλω να βλέπω άλλο αίμα. Δεν θέλω να βλέπω τους συγγενείς και τους φίλους μου να τραυματίζονται και να σκοτώνονται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε