Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Παρελθόν ο Ντοκ Ρίβερς από τον πάγκο των Σίξερς

Παρελθόν ο Ντοκ Ρίβερς από τον πάγκο των Σίξερς
Reuters

Για τρίτη σερί χρονιά, ο Ντοκ Ρίβερς δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Σίξερς σε μια επιτυχία στο ΝΒΑ κι έτσι η ομάδα της Φιλαντέλφεια έδειξε… την πόρτα στον Αμερικανό προπονητή.

Ο αποκλεισμός από τους Σέλτικς (4-2) στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ ήταν η σταγόνα που.. ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Ντικ Ρίβερς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Σίξερς, με τη διοίκηση του συλλόγου να τερματίζει της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.

Κατά την παρουσία του στους 76ers, ο Ντοκ Ρϊβερς κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα τρεις φορές μέχρι τα ημιτελικά της Ανατολής, γνωρίζοντας στη συνέχεια ισάριθμους αποκλεισμούς.

Πλέον, οι Σίξερς βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, με τα ονόματα των Μάικ Μπουντενχόλζερ, Μάικ Ντ’ Aντόνι, Μόντι Γουίλιαμς, Νικ Νερς και Φρανκ Βόγκελ να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων!

Θυμίζουμε ότι σε 24 σεζόν ως πρώτος προπονητής σε Ορλάντο Μάτζικ (1999-04), Σέλτικς (2004-13), Λος Άντζελες Κλίπερς (2013-20) και Σίξερς (2020-2023), ο Ρίβερς έχει ρεκόρ καριέρας 1.097-763 νικών στην κανονική περίοδο και 111-104 στα playoffs.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις