Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παρί: Πουλάει τρέλα και αγοράζει ό,τι κινείται!

Παρί: Πουλάει τρέλα και αγοράζει ό,τι κινείται!

Ετοιμη για μία ακόμα μεγάλη… τρέλα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.Όπως υποστηρίζουν Ισπανοί και Γάλλοι, οι Παριζιάνοι, μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιτεθούν στη Μονακό με πρόταση για τον Μπαπέ. Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, ακόμη και αν η Μονακό τον κοστολόγησε με 180 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην καλύτερη θέση, αφού ο Μπαπέ δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο των Μαδριλένων. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι η Ρεάλ προτιμά να μείνει ο Μπαπέ για μία ακόμα χρονιά  στο Πριγκιπάτο, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν τον θέλει αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να σχηματίσει την δική της «τρίαινα MCN» (Μπαπέ-Καβάνι-Νεϊμάρ).

Όμως η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει επίσης προβλήματα, αφού πρέπει να βρει τρόπο να ανταποκριθεί στο οικονομικό. Δεδομένου ότι ο Νεϊμάρ θα κοστίσει περίπου 120 εκατομμύρια το χρόνο, η Παρί Σ.Ζ. είναι αναγκασμένη να πουλήσει, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Le Parisien. Φαίνεται να φεύγουν Κριτσόβιακ, Ζεσέ Οριέ, όταν σίγουρα η πιο κερδοφόρα επιλογή για την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι να πουλήσει τον Ανχελ Ντι Μαρία, αφού μπορεί να βάλει στα ταμεία της 70 εκατ. ευρώ. Τις τελευταίες ημέρες  γίνεται λόγος για την πιθανότητα να πάει στην Μπαρτσελόνα, λόγω της φιλίας του με τον Μέσι, αλλά στη Βαρκελώνη δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Ζουλιάν Ντράξλερ φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο θύμα της άφιξης του Νεϊμάρ. Ο Γερμανός έφτασε πριν 8 μήνες για περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Γρήγορα τον «αγκάλιασαν» οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η άφιξη του Νεϊμάρ, μάλλον ανοίγει την πόρτα. Την Κυριακή ο μάνατζέρ του εντοπίστηκε στην Βαρκελώνη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις