Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Απειλή από Κελαϊφί: «Αν το Παρίσι δεν μας δώσει το Παρκ Ντε Πρενς του επόμενους τρεις μήνες θα φύγουμε»

Παρί Σεν Ζερμέν – Απειλή από Κελαϊφί: «Αν το Παρίσι δεν μας δώσει το Παρκ Ντε Πρενς του επόμενους τρεις μήνες θα φύγουμε»
Φωτογραφία Reuters

Τελεσίγραφο από τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, προς το δήμο του Παρισιού για το γήπεδο ”Παρκ Ντε Πρενς”, αποκαλύπτοντας πλάνα για εναλλακτικά γήπεδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί εδώ και χρόνια να αποκτήσει το ιστορικό γήπεδο της γαλλικής πρωτεύουσας, το οποίο και ανήκει στο δήμο του Παρισιού, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση και ο Αλ Κελαϊφί απείλησε ουσιαστικά για αποχώρηση της ομάδας του από αυτό.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “L’Equipe”, ο πρόεδρος των “Παριζιάνων” προειδοποίησε ότι αν δεν υπάρχει θετική εξέλιξη τους επόμενους τρεις μήνες, η ομάδα του θα μετακομίσει σε άλλο γήπεδο, αφήνοντας… ξεκρέμαστο το Παρκ Ντε Πρενς. «Πρέπει να γνωρίζουμε μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, αλλιώς θα φύγουμε από το ”Παρκ Ντε Πρενς”. Έχουμε σχέδια, αλλά είναι εμπιστευτικά. Έχουμε τρία εναλλακτικά πλάνα, δουλεμένα κι έτοιμα για εφαρμογή. Σας λέω ότι θα το κάνουμε», ξεκαθάρισε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις