Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ο Εμπαπέ εισηγήθηκε την αποχώρηση του Νεϊμάρ», σύμφωνα με τους Γάλλους

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ο Εμπαπέ εισηγήθηκε την αποχώρηση του Νεϊμάρ», σύμφωνα με τους Γάλλους
ΦΩΤΟ Reuters

Πυκνώνουν τα σύννεφα στη συνύπαρξη του Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ στη Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο αστέρα να έχει ζητήσει την αποχώρηση του Βραζιλιάνου, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, έχοντας κατακτήσει ήδη το γαλλικό Super Cup, ενώ έχει πάρει εμφατικές νίκες στις πρώτες δυο αγωνιστικές της Ligue 1.

Ωστόσο δεν φαίνεται, να κυλούν όλα ρόδινα στην ομάδα του Παρισιού, καθώς η σχέση Νεϊμάρ και Εμπαπέ φαίνεται να έχει φτάσει στα άκρα.

Η απόφαση μάλιστα του Νεϊμάρ να εκτελέσει το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι της Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Εμπαπέ  σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα να ζητάει την αποπομπή του Βραζιλιάνου άσου από την ομάδα του Παρισιού.

Η ανάρτηση του Μολίνα

«Το πρόβλημα δεν είναι με τον εκτελεστή πέναλτι στην Παρί, αλλά το ότι υπάρχει ένας παίκτης που ζητά από τη διοίκηση να πουλήσει άλλον παίκτη (ενώ πιστεύει ότι ο τελευταίος δεν θα το γνώριζε)».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις