Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: «Πολεμικό» κλίμα στη συνάντηση Πέρεθ με Κελαϊφί λόγω Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: «Πολεμικό» κλίμα στη συνάντηση Πέρεθ με Κελαϊφί λόγω Εμπαπέ
Reuters

Σε πολύ άσχημο σημείο οι σχέσεις Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της προσπάθειας της δεύτερης, να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο γεύμα που είχαν οι διοικήσεις των δυο ομάδων, ανήμερα του πρώτου αγώνα για τους “16” του Champions League.

Όπως καθορίζεται από το πρωτόκολλο, ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν κάλεσε το ΔΣ της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων, στη φάση των «16» του Champions League.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν και της ECA (ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων) Αλ Κελαϊφί και ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, συναντήθηκαν σήμερα (15.02.2022) στο «Pavillon Ledoyen», ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στο Παρίσι- με αστέρι Michelin-, κοντά στο σημείο όπου ξεκινά η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων.

Η συνάντηση αυτή είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο διάσημο Guy Savoy, το βράδυ της Δευτέρας, ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Μια ημέρα μετά, το κλίμα στο συγκεκριμένο “ραντεβού” ήταν… ψυχροπολεμικό, αφού -σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι τόνοι ανέβηκαν.

Πρώτοι στο γεύμα που κράτησε περίπου μια ώρα έφτασαν οι Λεονάρντο και Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, για να ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος της διοίκησης της Ρεάλ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε στο εστιατόριο με 26 λεπτά καθυστέρηση και ενώ το γεύμα είχε ήδη ξεκινήσει. Ακολούθησε… μικρός χαμούλης, για τα “μάτια” του Κιλιάν Εμπαπέ. Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος των Μαδριλένων προσπάθησε να πάρει τον Μπαπέ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όλες οι προστάσεις του απορρίφθηκαν.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset”, ο εκτελεστικός διευθυντής της Παρί κατηγόρησε τους “μερένγκες”, πως είχαν έρθει σε επαφή με τον Γάλλο επιθετικό, όταν δεν είχα το δικαίωμα να το κάνουν.

Το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι Μαδριλένοι επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξακολουθεί να είναι υπέρ της δημιουργίας της ευρωπαϊκής Super League και έχει στα πλάνα του την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις