Site icon NewsIT

Παρί Σεν Ζερμέν – «Βόμβα» από Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: «Θα μείνω 100% κι εγώ και ο Κίλιαν Εμπαπέ»

28.04.2022 | 17:48
Παρί Σεν Ζερμέν – «Βόμβα» από Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: «Θα μείνω 100% κι εγώ και ο Κίλιαν Εμπαπέ»

Soccer Football - Ligue 1 - Stade de Reims v Paris St Germain - Stade Auguste-Delaune, Reims, France - August 29, 2021 Paris St Germain's Kylian Mbappe during the warm up before the match REUTERS/Benoit Tessier

Την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τον Κίλιαν Εμπαπέ να αποτελούν παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ίδιος ο προπονητής των Παριζιάνων διέψευσε το γεγονός με δηλώσεις του.

Ο Αργεντινός τεχνικός εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του, ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γάλλος επιθετικός θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για τις πιθανότητες της παραμονής τους στην Παρί Σεν Ζερμέν και απάντησε: «100% και στις δύο περιπτώσεις. Αυτό μπορώ να αντιληφθώ, να νιώσω σήμερα. Στο ποδόσφαιρο, μπορείς να περιμένεις να συμβούν πολλά πράγματα, αλλά αυτό νιώθω σήμερα».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ποτσετίνο θα πρέπει να λάβει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση, αν απολυθεί από τους Παριζιάνους, κάτι που ίσως επηρέασε τις δηλώσεις του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version