Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάρντιου μετά το Άρης – Ιωνικός: «Ίσως τα δύο σημαντικότερα γκολ κατά την παραμονή μου στην ομάδα»

Πάρντιου μετά το Άρης – Ιωνικός: «Ίσως τα δύο σημαντικότερα γκολ κατά την παραμονή μου στην ομάδα»
Intime.gr

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για την πίεση που υπήρχε στον Άρη, για νίκη επί του Ιωνικού (2-1) και έδειξε το πόσο ανακουφισμένος είναι μετά το “τρίποντο” των Θεσσαλονικέων, δηλώνοντας πως τα συγκεκριμένα δυο γκολ ήταν ίσως τα σημαντικότερα κατά την παραμονή του στους “κίτρινους”.

Παράλληλα, ο Άλαν Πάρντιου ανέφερε ότι η νίκη επί του Ιωνικού, θα βοηθήσει τον Άρη να προετοιμαστεί με αυτοπεποίθηση για το προσεχές ματς στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στη κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:

Για το πόσο αποφορτίζει το κλίμα στον Άρη η νίκη επί του Ιωνικού: “Προφανώς ήταν πολύ σημαντικό γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση τόσο από τους φιλάθλους όσο και από το ίδιο το σωματείο, αλλά και την ίδια την ομάδα γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ.

Ιδιαίτερα μετά από τον τρόπο που χάσαμε από την ΑΕΚ, έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα και να διαλέξω μια εντεκάδα πιο ασφαλή. Παρ’ όλα αυτά πάλι μπήκαμε νευρικά. Ευτυχώς στο β’ ημίχρονο πιέσαμε λίγο παραπάνω, αλλάξαμε την τακτική μας, πετύχαμε δυο γκολ και πήραμε τη νίκη. Ίσως τα δύο σημαντικότερα γκολ κατά την παραμονή μου στην ομάδα”.

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης και την ανατροπή: “Είμαι έως και αγανακτισμένος από το γεγονός πως και στα τέσσερα παιχνίδια δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε για τη ζωή της και τον προπονητή της. Είναι δύσκολο να κάνεις ανατροπές.

Και πάλι προήλθε από ένα στημένο που το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, πρέπει να πω πως η εικόνα της ομάδας είναι μακριά από αυτό που θέλω να δω στο γήπεδο. Είχα το προαίσθημα ότι σήμερα θα υπήρχε μια άσχημη κατάσταση, στο β’ ημίχρονο όμως δείξαμε τους οπαδούς μας ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε”.

Για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και η αυτοπεποίθηση που πήραμε με τη νίκη του Ιωνικού, θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις