Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παρτίζαν και γκρουπ ομάδων ζήτησαν την αποβολή του Ερυθρού Αστέρα από την Αδριατική Λίγκα

Παρτίζαν και γκρουπ ομάδων ζήτησαν την αποβολή του Ερυθρού Αστέρα από την Αδριατική Λίγκα
Intime.gr

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε στην Αδριατική Λίγκα για τη νέα σεζόν έβγαλε μια είδηση – βόμβα, σχετικά με την παρουσία του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας «nova.rs», η Παρτίζαν μαζί με ένα γκρουπ ομάδων -που όμως δεν αναφέρεται- ζήτησε την αποβολή του Ερυθρού Αστέρα από τη διοργάνωση, για παραδειγματισμό!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μία σχετική δυσαρέσκεια για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, καθώς κατηγορούνται ότι δεν εφαρμόζουν ακριβώς τις χορηγικές συμφωνίες της λίγκας.

Συγκεκριμένα, στις φανέλες τους δεν εμφανίζεται ο βασικός χορηγός της Αδριατικής λίγκας, ενώ εκείνος δεν διαφημίζεται ούτε στο παρκέ, ούτε με πινακίδες του γηπέδου τους.

Ίσως όμως ο πιο σημαντικός λόγος αυτής της κίνησης, είναι η εναντίωση του Ερυθρού Αστέρα για την αντιπροεδρία της Αδριατικής λίγκας. Η πλειοψηφία των ομάδων φέρεται να συμφωνεί με την ανάληψη του συγκεκριμένου πόστου από εκπρόσωπο της Στουντέντσκι. Ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας είναι κατά των Μαυροβουνίων, γεγονός που έχει επιβαρύνει τη θέση τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις