Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος με σημαντικές απουσίες για την Ένωση

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος με σημαντικές απουσίες για την Ένωση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (26/11, 17:00, LIVE από το Newsit.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εκτός έδρας αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές απουσίες.

Μετά την περσινή ήττα στους “Ζωσιμάδες”, η ΑΕΚ δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα χάσει ξανά βαθμούς στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς βρίσκεται ήδη στο -4 από τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Super League 1. Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει όμως πολλά προβλήματα και θα έχει εκτός τους Λιβάι Γκαρσία, Γιόνσον, Αραούχο και Μουκουντί, ενώ ακολουθεί και κρίσιμο παιχνίδι με την Μπράιτον (30/11, 19:45, LIVE από το Newsit.gr) για το Europa League.

Απουσίες έχει να διαχειριστεί όμως και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν θα αγωνιστούν για διάφορους λόγους κόντρα στην ΑΕΚ, οι τιμωρημένοι Σόρια, Λιάσο, αλλά και οι Τζίνο, Έφορντ, Κύρκος, Μπιλμπάο και Μπεγκάλα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Πανάγου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Κιάκος, Παμλίδης, Μπάλαν, Τζίμας.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε, Τσούμπερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις