Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: Σαρωτική εμφάνιση και τρίτη θέση για τους Θεσσαλονικείς

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: Σαρωτική εμφάνιση και τρίτη θέση για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης πέρασε σαν σίφουνας από τους Ζωσιμάδες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν σαρωτική εμφάνιση και τερμάτισαν τελικά στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Ο αγώνας

Οι Θεσσαλονικείς ήταν το απόλυτο αφεντικό του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος. Από εκτέλεση κόρνερ του Χαβιέ Ματίγια και πρώτη κεφαλιά του Γιάκουμπ Μπράμπετς, από το ύψος του πέναλτι ο Φαμπιάνο άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’.

Ήταν το πρώτο γκολ που πετύχαινε ο Άρης επί του ΠΑΣ στη φετινή σεζόν. Ακολούθησε κι άλλο, στο 22’. Έπειτα από υπέροχη κάθετη πάσα του Χουάν Ιτούρμπε στον Καμαρά, ο Μαυριτανός φορ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γιούρι Λοντίγκιν για το 0-2.

Μάλιστα, Καμαρά (34’) και Λουίς Πάλμα (36’) θα μπορούσαν να αυξήσουν περαιτέρω το δείκτη του σκορ. Μία άστοχη κεφαλιά του Ιάσωνα Κύρκου (39’) ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι.

Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο μέρος. Ένα μακρινό σουτ του Γκαρντάβσκι στο 49’ ανάγκασε σε επέμβαση τον Χουλιάν Κουέστα, όπως καίρια ήταν και η επέμβαση του Μπράμπετς στο 64’.

Οι αλλαγές έκαναν ακόμη πιο αργό το παιχνίδι, ωστόσο η ατομική ενέργεια του Εμπακατά στο 81’ και το – πρώτο του με τη φανέλα του Άρη – γκολ, έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα για τους παίκτες του Χερμάν Μπούργος που εντός των ημερών θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (72’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (61’ Κόντε), Καραχάλιος (8’ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι (59’ Γκάμα), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε (53’ Ματέο), Καμαρά (73’ Δεληζήσης), Πάλμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις