Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1: Πρώτη νίκη για τους «Γιαννιώτες» στη Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1: Πρώτη νίκη για τους «Γιαννιώτες» στη Super League 1
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στους Ζωσιμάδες του Λεβαδειακού με 2-1, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League 1

Μετά από 3 αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς επικρατώντας του Λεβαδειακού, σε ένα ματς το οποίο ήταν οριακά ανώτερος.

Οι ”Γιαννιώτες” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραία κεφαλιά του Ροσέρο. Μετά το γρήγορο προβάδισμα των γηπεδούχων ο Λεβαδειακός όσο πέρναγε η ώρα αύξησε σταδιακά την απόδοση του και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα εκπληκτικό σουτ του Μουτίνιο χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Σούλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στάικου μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια προκειμένου να πάρει το παιχνίδι, χάνοντας ευκαιρίες με τον Ροσέρο και τον Σταματελόπουλο. Τελικά τη λύση για την ομάδα των Ιωαννίνων έδωσε ο Ερασμούμπε στο 73ο λεπτό, χαρίζοντας το πρώτο τρίποντο στον ΠΑΣ, ενώ ο Λεβαδειακός παραμένει χωρίς νίκη μετά από 4 αγωνιστικές στη Super League 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις