Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Ο Μπάκιτς «έσωσε» το βαθμό για τους Κρητικούς

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Ο Μπάκιτς «έσωσε» το βαθμό για τους Κρητικούς
Φωτογραφία Eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε κοντά σε μία σπουδαία νίκη στην 24η αγωνιστική της Super League 1, αλλά ο Μπάκιτς με δύο προσωπικά γκολ “έσωσε” το βαθμό για τον ΟΦΗ, οδηγώντας την αναμέτρηση στο τελικό 2-2.

Με δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δύο γκολ με τον Ροσέρο και τον Κόντε στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα και πήρε “ισχυρό” προβάδισμα για τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην 24η αγωνιστική της Super League 1.

Οι Κρητικοί αντέδρασαν στη συνέχεια και πήραν μέτρα στο γήπεδο, αλλά χρειάστηκαν ένα δυνατό σουτ του Μπάκιτς στο 68′ για να μπουν ξανά στο ματς και να διεκδικήσουν βαθμούς στους “Ζωσιμάδες”. Ο ΟΦΗ “πίεσε” έτσι για ένα δεύτερο γκολ και το βρήκε με πέναλτι στο 83′. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα, έφερε και το ματς στα ίσια.

Το 2-2 ήταν δε και το τελικό σκορ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει μεγάλη ευκαιρία για μία νίκη που θα τον έβγαζε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League 1 και τον ΟΦΗ να διατηρεί απόσταση από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης – Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος – Λιάσος (87’ Λεό), Ριένστρα (74’ Καραχάλιος), Τζίνο – Οσέι Τούτου (91’ Ροζάλες), Κόντε (74’ Μπαλάν), Ροσέρο (86’ Ντεμίρ).

ΟΦΗ: Μπάουμαν – Μαρινάκης (46’ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον – Γκαγέγκος (62’ Μεγιάδο), Μπάκιτς – Μπάκου, Τοράλ (69’ Νέιρα), Ριέρα (46’ Φελίπε Λουίζ) – Ισέκα (62’ Μοσκέρα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις