Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η προσφυγή του «Άγιαξ» της Ηπείρου

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε η προσφυγή του «Άγιαξ» της Ηπείρου

Μετά από περίπου μία ώρα ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της Έφεσης του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασής της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ για την αλλαγή της έδρας της σημερινής αναμέτρησης (18.02.2021 / 15:00) από το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» στο Αγρίνιο.

Η απόφαση για τις τύχες του ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναίκός θα βγει άμεσα, μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι (σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν).

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ολοκλήρωσε την ακρόαση για την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ισχυρός άνδρα της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη να αναφέρει ότι, εάν το επιθυμεί η έδρα, να άρει και το απόρρητο του τηλεφώνου του για να ακούσει και τις συνομιλίες με την ΕΠΟ.

«Διαθέτω το τηλέφωνό μου να το ανοίξετε και να δείτε τις συνομιλίες που είχα. Ποτέ τη Δευτέρα και την Τρίτη η ΕΠΟ δεν μου ζήτησε τίποτα. Θα πρέπει να πληρώσω 250.000 ευρώ ρήτρα σε χορηγούς. Το Αγρίνιο δεν έχει ξενοδοχείο, ένα είχε και το πρόλαβε ο Παναθηναϊκός. Θα ήξερε προφανώς την απόφαση νωρίτερα», ανέφερε  μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε ότι δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ για το θέμα, και πως δεν έχει γίνει τοποθέτηση από κανέναν σε επικοινωνία του προς την Επιτροπή Κυπέλλου στην οποία θα παραδέχεται για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

«Ήταν μια κακογραμμένη απόφαση, η οποία δεν δικαιολογείται επαρκώς», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο δικηγόρος της ΕΠΟ, Νίκος Μπάρτζης ισχυρίστηκε ότι δεν έχει δηλωθεί εναλλακτική έδρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο κι ότι το γήπεδο της Ανατολής που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Στη συνεδρίαση άσκησε πρόσθετη παρέμβαση ο Παναθηναϊκός, κατά της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού μίλησε ο δικηγόρος Άλκης Παπαντωνίου, ο οποίος τόνισε ότι ορθώς ορίστηκε το ματς σε άλλο γήπεδο, διότι δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει το παιχνίδι, ενώ έκανε λόγο για έναν κακό αγωνιστικό χώρο που έχει προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε ποδοσφαιριστές στο παρελθόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις