Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Έμεινε εκτός αποστολής ο Καρλίτος για το Τριφύλλι

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Έμεινε εκτός αποστολής ο Καρλίτος για το Τριφύλλι
ΦΩΤΟ Intime

Ο Καρλίτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα ξανά στο Κορωπί, αποκλείστηκε από την αποστολή του Τριφυλλιού για το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, στην 4η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει έτσι μόνο έναν καθαρό επιθετικό στη διάθεσή του, τον Φώτη Ιωαννίδη, αφού ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ούτε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (10/4, 19:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Καρλίτος και ατομικό πρόγραμμα οι Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις