Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες και Μαουρίτσιο η αποστολή του Τριφυλλιού

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες και Μαουρίτσιο η αποστολή του Τριφυλλιού
ΦΩΤΟ Intime

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αποστολή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός.

Ο Αργεντινός μέσος ήταν τιμωρημένος στην πρώτη αγωνιστική και έτσι θα κάνει… πρεμιέρα στη σεζόν μέσα στους “Ζωσιμάδες”, αν επιλεχθεί τελικά από τον προπονητή του. Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται όμως και ο Μαουρίτσιο, ο οποίος και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι στα Ιωάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ (18/9, 20:30). Στο πρόγραμμα συμμετείχαν άπαντες πλην των Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Σιδερά που ακολούθησαν θεραπεία και του Μπεκ που έκανε ατομικό. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις