Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα: Πανευτυχείς όλοι για την πρόκριση – «Μας πείσμωσαν όσα έγιναν στο πρώτο ματς»

ΠΑΣ Γιάννινα: Πανευτυχείς όλοι για την πρόκριση – «Μας πείσμωσαν όσα έγιναν στο πρώτο ματς»
ΦΩΤΟ Intime

Στον 7ο ουρανό ήταν όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασιλη να αφιερώνει τη νίκη στην πόλη των Ιωαννίνων και τον αρχηγό, Γιάννη Κάργα να τονίζει ότι οι παίκτες πείσμωσαν μετά τα όσα έγιναν με την έδρα του πρώτου ματς.

Χαρούμενοι που το όνειρο συνεχίζεται, αλλά και για την επικράτηση επί ενός τόσο μεγάλου αντιπάλου όπως ο Παναθηναϊκός ήταν όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ιστορική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Είναι μια ιστορική πρόκριση. Μας πείσμωσαν όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Αγαπάμε την ομάδα. Δώσαμε ό,τι είχαμε. Έπεσε στη παγίδα ο Παναθηναϊκός γιατί δεν περίμενε να πιέσουμε. Κάναμε κατά γράμμα όσα είχαμε πει. Αφιερώνουμε τη νίκη και την πρόκριση στον κόσμο της ομάδας και στις οικογένειές μας ο καθένας ξεχωριστά. Δεν είναι ένα όνειρο αυτό, είναι ένας στόχος που είχαμε», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Κάργας, ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης ανέφερε: 

«Είναι οπωσδήποτε μία μεγάλη νίκη, τα καταφέραμε κι αυτό κάνει χαρούμενη όλη την πόλη και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα. Γενικά δείξαμε ότι είμαστε μια επαρχιακή ομάδα που μπορούμε να κοντράρουμε τους μεγάλους», είπε μετά το ματς. Μετά ρωτήθηκε για τους στόχους του «Άγιαξ της Ηπείρου». «Θα προσπαθήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Click4More: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Κατραπακιά» από τον «Άγιαξ» και οδυνηρός αποκλεισμός στη Λεωφόρο

Τα εύσημα στους παίκτες του για την εικόνα που έδειξαν και στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, απένειμε φυσικά και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, μετά την σπουδαία πρόκριση της ομάδας των Ιωαννίνων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με δύο νίκες επί των «πράσινων».

«Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είναι σύνηθες να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά κι ακολουθούμε πιστά το πλάνο. Χαίρομαι για τους παίκτες και τον κόσμο απόψε. Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ένα μεγάλο σερί καλών αποτελεσμάτων και είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια, πώς θα φτάσουμε στον επόμενο αγώνα, γιατί δεν έχουμε τεράστιο ρόστερ» τόνισε αρχικά ο 40χρονος ομογενής τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν μας πάνε οι μεγάλες ομάδες. Είχαμε τεράστια απόδοση και στα δύο ματς.

Βοήθησε το γρήγορο γκολ, η δουλειά, η πίστη που είχαμε, το πλάνο που οι παίκτες ακολούθησαν, όλα αυτά ήταν το κλειδί για τη νίκη. Είχαμε κάποιες αλλαγές θέσεων στο ματς, για να γεμίσουμε χώρους με υπεραριθμίες και γενικά αυτό κάνουμε σε κάθε ματς.

Στα Γιάννενα έχουμε πολύ βροχή και είναι δύσκολο να παίξουμε το παιχνίδι μας, αν το γήπεδο έχει λάσπη, οπότε μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά όπως είπα μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας, αλλά και στα παιδιά…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις