Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0: Μπλόκο στους Ζωσιμάδες για την ομάδα του Λουτσέσκου με Τσιντώτα και δοκάρι

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0: Μπλόκο στους Ζωσιμάδες για την ομάδα του Λουτσέσκου με Τσιντώτα και δοκάρι

Ο ΠΑΟΚ “πέταξε στα σκουπίδια” ένα ημίχρονο, έκανε ένα εκπληκτικό δεύτερο μέρος, “έκλεισε” τον ΠΑΣ Γιάννινα στα καρέ του, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 στους “Ζωσιμάδες”. Τρομερές επεμβάσεις από τον Τσιντώτα. Δοκάρι ο Μπίσεσβαρ στο 90+1.

Έτσι, μια εβδομάδα μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ απέτυχε να πάρει ένα νέο “τρίποντο”, έμεινε στο 0-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στο -5 από την Ένωση (έφτασε τους 48 βαθμούς). Ο “Άγιαξ” της Ηπείρου ανέβηκε στους 23 βαθμούς και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την παραμονή., πετυχαίνοντας την 6η του σερί ισοπαλία στη Super League.

Μετά από ένα καλό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του κέντρου,. Προσπαθώντας να “χτίσει” επιθετική προσπάθεια από πίσω και με αρκετές πάσες. Η πρώτη μεγάλη φάση από τους φιλοξενούμενους χάθηκε στο 20′. 2Ο Τάισον έκανε απίθανη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Σάστρε, ο Ισπανός γύρισε στον Μπράντον Τόμας, όμως ο φορ των φιλοξενούμενων με προβολή αστόχησε εξ επαφής.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να αμύνονται πίσω από τη σέντρα για αρκετά λεπτά. Η πρώτη τους τελική ήρθε στο 26′ Μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Εραμούσπε έστειλε με κεφαλιά -από το σημείο του πέναλτι- την μπάλα πάνω στον Ζίβκοβιτς.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε πολύ συντηρητικά, επιδιώκοντας να μην αφήσει κενούς χώρους στον ΠΑΟΚ, για να κάνει το παιχνίδι του. Ως αποτέλεσμα, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να έχουν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους αλλά να γίνονται επικίνδυνοι.

Να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ φώναξε για μη καταλογισμό πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, για χέρι του Εραμούσπε σε μια φάση που ο διαιτητής είδε σπρώξιμο από τον Νάρεϊ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με όρεξη στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που έδωσε καλύτερο ρυθμό στο ματς. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε για να φτάσει στο γκολ. Στο 60′ είχαμε τη νέα σημαντική φάση του ματς από τους φιλοξενούμενους, με τον Τάισον να στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο πάω από το οριζόντιο δοκάρι, με κοντινή κεφαλιά. Τρία λεπτά μετά, ο Τσιντώτας μπλόκαρε την μπάλα, σε κοντινό γυριστό σουτ του Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ είχε πλέον τον απόλυτο έλεγχο του ματς και δημιούργησε φάσεις από τα αριστερά, με Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Τιάγκο. Το ματς μπήκε στην τελική ευθεία, με τον Λουτσέσκου να ρίχνει στο ματς τους Τζήμα και Μπράντον. Ο πρώτος έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο 86′ με κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Τσιντώτας έδιωξε με υπερένταση, πέφτοντας πάνω στο αριστερό του δοκάρι.

Ο Έλληνας πορτιέρε είχε νέα μεγάλη επέμβαση -δυο λεπτά μετά- σε σουτ του Αουγκούστο. Στο 90+1′ ο Μπίσεσβαρ ελίχθηκε υπέροχα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το πλασέ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις