Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πατέρας Έρλινγκ Χάαλαντ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τρίτη στη λίστα μας»

Πατέρας Έρλινγκ Χάαλαντ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τρίτη στη λίστα μας»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε όλη την Ευρώπη στα πόδια του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει την καριέρα του και η απόφασή του φαίνεται να τον δικαιώνει από τους πρώτους κιόλας μήνες στην ομάδα.

Την ώρα όμως που ο ίδιος ο Νορβηγός επιθετικός “σκίζει” τα δίχτυα στην Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτι, κυκλοφόρησε στην πατρίδα του και το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Χάαλαντ, η μεγάλη απόφαση», το οποίο και πραγματεύεται τη μετεγγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σε αυτό εμφανίζεται ο πατέρας του να αποκαλύπτει τη λίστα που είχε ο ίδιος και ο γιος του, με τους επιθυμητούς προορισμούς. «Στη λίστα μας η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα. Η Μπάγερν είναι η Νο2. Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια η Παρί Σεν Ζερμέν. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από κάποιες αγγλικές ομάδες εκτός από τη Σίτι, που είναι καλές, όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι. Επίσης υπάρχει η Μπαρτσελόνα. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πάνω κάτω οι ίδιες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ο Χάαλαντ δε σχολιάζει την παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι: «Δεν πήρα την απόφαση για τη μεταγραφή μου εξαιτίας του προπονητή που βρίσκεται εκεί. Αλλά είναι τεράστιο πλεονέκτημα να έχω τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις