Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πατέρας Μπάρτρα: “Φοβηθήκαμε πολύ! Ο γιος μου είναι καλά”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πατέρας του Μαρκ Μπάρτρα δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο γιος του τραυματίστηκε από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ.

Ο Χοσέ Μπάρτρα, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία, περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε όταν έμαθε για την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ.

“Μας είπαν ότι έγινε μια δυνατή έκρηξη και κάτι τον τραυμάτισε στο χέρι. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν γυαλιά, αλλά τελικά ήταν θραύσματα που ήρθαν απέξω. Το χέρι του πονούσε πολύ και είχε ταρακουνηθεί από την έκρηξη. Μιλήσαμε μαζί του μετά την επέμβαση και μας είπε ότι είναι καλά. Οι γιατροί που τον εξέτασαν είπαν ότι έχει ένα κάταγμα, πως δεν έχει μείνει κάποιο θραύσμα μέσα στο χέρι του και πως θα πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο για 1-2 μέρες”, τόνισε/

Για το πώς βίωσε ο ίδιος τις πρώτες ώρες της έκρηξης, πρόσθεσε: “Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ακούς για έκρηξη, για επίθεση και δεν πιστεύεις πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε έναν κοντινό σου άνθρωπο. Φοβηθήκαμε πολύ, αλλά όσο περνούσε η ώρα ηρεμούσαμε. Ευτυχώς τώρα ο Μαρκ είναι καλά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε