Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πατέρας παίκτη της Τζένοα «μπούκαρε» στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και διέλυσε αμάξια

Πατέρας παίκτη της Τζένοα «μπούκαρε» στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και διέλυσε αμάξια
ΦΩΤΟ Reuters

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα, όπου ο πατέρας ενός παίκτης της Τζένοα εισέβαλλε στο προπονητικό κέντρο των «τζιαλορόσι» φορώντας φανέλα της Σασουόλο (!) και άρχισε να διαλύει παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχει προφανής εξήγηση γι’αυτό που έκανε ο πατέρας ενός παίκτη της Τζένοα το βράδυ της Δευτέρας (17/5). Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο πατέρας του 22χρονου φορ Τζιανλούκα Σκαμάκα, ο οποίος αγωνίζεται στην Τζένοα με τη μορφή δανεισμού από τη Σασουόλο, μπήκε με το αυτοκίνητό του στο προπονητικό κέντρο των «τζιαλορόσι» στην Τριγκόρια, σπάζοντας την κεντρική είσοδο και στη συνέχεια ξεκίνησε να σπάει με λοστό τα παράθυρα αυτοκινήτων που ήταν εκεί παρκαρισμένα, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί σε παίκτες της ομάδας Νέων των «τζιαλορόσι»! Όλα αυτά μάλιστα φορώντας φανέλα της Σασουόλο…

Η αστυνομία φυσικά έφτασε και τον συνέλαβε, ενώ παραμένει άγνωστος ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. Μόνα στοιχεία που δείχνουν κάποια σχέση και μπορεί να οδηγήσουν στη λύση είναι ότι ο γιος του, Τζιανλούκα αγωνίστηκε για ένα «φεγγάρι» στις ακαδημίες της Ρόμα από το 2012/15, πριν μεταβεί στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν και το γεγονός ότι στην 38η και τελευταία αγωνιστική της Serie A, Σασουόλο και Ρόμα τίθενται αντιμέτωπες. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις