Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πατούλης για Θοδωρή Ιακωβίδη – «Θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες του»

Πατούλης για Θοδωρή Ιακωβίδη – «Θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες του»

Ο Γιώργος Πατούλης ενημέρωσε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την πλήρη ιατροφαρμακευτική όσο και την κάλυψη «όποιων άλλων αναγκών προκύψουν» του Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος συγκλόνισε με την κατάθεση ψυχής που έκανε μετά το τέλος του αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης, σε ανάρτησή του στα social media, αναφέρει:

«Ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αναλαμβάνω πρωτοβουλία προκειμένου ο Θοδωρής Ιακωβίδης, να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ανάδειξη του Ελληνικού Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας θα είναι τόσο η ιατροφαρμακευτική κάλυψη του αθλητή, όσο και η κάλυψη όποιων άλλων πιθανών αναγκών υπάρχουν.

Οφείλουμε όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα, ότι για να πάμε μπροστά χρειάζεται να στηρίζουμε τους νέους μας και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Ελλάδα και για ένα καλύτερο μέλλον σε αυτό το τόπο».

Η κατάθεση ψυχής του Θοδωρή Ιακωβίδη

Απηυδισμένος ο 30χρονος αθλητής του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ιακωβίδης, ανακοίνωσε χθες (31/7) ότι σταματάει τον αθλητισμό αφού δεν μπορεί να ανταγωνιστεί – συναγωνιστεί τους αντιπάλους του, που προπονούνται επαγγελματικά, έχουν τα προς το ζην και εξασφαλισμένη εργασία. «Συγγνώμη εάν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις