Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παύλος Γιαννακόπουλος – ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ψάχνουμε λέξεις να τον αποχαιρετίσουμε

Παύλος Γιαννακόπουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή τα ξημέρωμα της Κυριακής (10.06.2018) και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον αποχαιρέτισε με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Ήταν ο άνθρωπος που “αναγέννησε” το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Υπό την ηγεσία του έγινε… εξάστερος. «Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μόλις 61 λέξεις, που κι αυτές βρέθηκαν δύσκολα. Πως να αποχαιρετίσει ο Παναθηναϊκός τον άνθρωπο που συνδέθηκε με τις επιτυχίες του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τον άνθρωπο που είχε πείσει τον Ντράζεν Πέτροβις να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Εκείνον που έντυσε στα πράσινα αστέρες του NBA όπως ο Ντομινίκ Γουίλκινς και ο Μπάιρον Σκοτ.

Παύλος Γιαννακόπουλος – Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

Δείτε το post στο Facebook

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε…

Gepostet von Panathinaikos BC am Sonntag, 10. Juni 2018

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις