Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Παύλος Γιαννακόπουλος: Η τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ και η αποθέωση [pics, vids]

Παύλος Γιαννακόπουλος

Ήταν 12 Ιουνίου 2017. Μια μέρα αφού ο Παναθηναϊκός είχε “σπάσει” την έδρα του Ολυμπιακού και είχε κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα Ελλάδας. Ήταν η μέρα που ο Παύλος Γιαννακόπουλος έμελλε να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένα χρόνο μετά ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θα βρισκόταν στη ζωή. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (10.06.2018).

Η είδηση του θανάτου του βυθίζει στο πένθος όλη την παναθηναϊκή οικογένεια. Και φυσικά όσους ασχολούνται και αγαπούν τον αθλητισμό. Όλοι αναγνωρίζουν το ήθος του προέδρου της Βιανέξ και του ανθρώπου που έδωσε τα πάντα για να δει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης.

Παύλος Γιαννακόπουλος

Παύλος Γιαννακόπουλος: Η τελευταία αποθέωση στο ΟΑΚΑ

Καταβεβλημένος από τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να μην είναι παρών στην περσινή φιέστα πρωταθλήματος. Τη στιγμή που, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, μπήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, όρθιοι οι χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού του χάρισαν στιγμές απόλυτης αποθέωσης.

Παύλος Γιαννακόπουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Παύλος Γιαννακόπουλος οε, οε, οε» ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα.

Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάθισε σε μια από τις λευκές πολυθρόνες του γηπέδου. Δίπλα του, ο γιος του Δημήτρης. Αλλά κι ένας άλλος Δημήτρης που είχε σαν γιο του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Παύλος Γιαννακόπουλος

Θυμηθείτε τις στιγμές της αποθέωσης για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις