Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς: «Είδα αυτό που θέλω για τον Ολυμπιακό»

Πέδρο Μαρτίνς: «Είδα αυτό που θέλω για τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Φάληρο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League κι έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στους Σλοβάκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

Το τι κρατάει από το ματς με τη Σλόβαν: «Τα κρατάω όλα. Ήταν ένα παιχνίδι καλό από την αρχή. Η ομάδα πίεζε, κυνηγούσε συνέχεια το γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ακόμα και όταν βάλαμε το 1ο και 2ο γκολ η ομάδα κυνηγούσε το 3ο. Είχαμε μεγάλη βελτίωση από την προηγούμενη εβδομάδα ιδιαίτερα στη φυσική κατάσταση αλλά και το παιχνίδι μας. Συνολικά πιστεύω ότι είδα αυτό που θέλω για τον Ολυμπιακό».

Το 3-0: «Είναι ένα καλό αποτέλεσμα όμως έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Έχουμε έναν αντίπαλο που αξίζει τον μέγιστο σεβασμό. Να μην τον υποτιμήσουμε. Να πάμε εκεί σαν να ήταν το αποτέλεσμα 0-0».

Τα στοιχεία που χρίζουν βελτίωσης: «Να συγχρονιστούμε πιο καλά σε μεταβιβάσεις από την επίθεση στην άμυνα. Επίσης η επιθετική μας λειτουργία θα βελτιωθεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις