Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς για το Αταλάντα – Ολυμπιακός: «Η ομάδα αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ»

Πέδρο Μαρτίνς για το Αταλάντα – Ολυμπιακός: «Η ομάδα αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση του Ολυμπιακού, παρά την ήττα από την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι για τα play off του Europa League.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του αντιμετώπισε προβλήματα σε στημένες μπάλες, αλλά μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ενώ άφησε και… αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Το είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να προκριθούμε μπροστά στους οπαδούς μας και πιστεύω ότι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και την ιστορία του θα τα καταφέρουμε. 

Η Αταλάντα είναι μια δύσκολη και γρήγορη ομάδα. Όμως έχει τα κενά της και με την ταχύτητα του Μασούρα και του Χένρι το καταφέραμε στο πρώτο μέρος εξαιρετικά. Και ο Αγκιμπού τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια όπως θα έπρεπε.  Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ που δόθηκαν και περιμένουμε περισσότερο σεβασμό την επόμενη Πέμπτη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος και αυτό μας κόστισε. Αν και καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων είχαμε πρόβλημα και τιμωρηθήκαμε για τις ευκαιρίες που χάσαμε. Οι στημένες φάσεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε εκεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις